dijous, 3 de setembre del 2009

Càlig prepara la festa de la Mare de Déu del Socors

El diumenge dia 6 de setembre se celebra el dia de la patrona de Càlig: la Mare de Déu del Socors.
Els actes d'aquest dia comencen amb la processó amb la imatge de la Mare de Déu sobre una peana, des de l'església de Sant Llorenç fins a l'ermita. Tot seguit se celebra la missa en honor a la patrona.
Com és costum, a migdia es cuinen paelles gegants per als veïns i visitants que volen gaudir d'aquest dia al paratge del Socors, al peu del Coll de les Forques.
-
Però aquest any la polèmica està servida abans de començar la festa, perquè l'equip de govern de l'ajuntament de Càlig ha posat preu a les racions de paella que es reparteixen: els veïns del poble han de pagar 2 € per ració i els forasters han de pagar 5 € per a tastar l'arròs.
__________
P.D: Resulta que avui dijous dia 3 de setembre han fet un ban per a anunciar que els tiquets per a les racions de paella seran gratuïts per als veïns de Càlig. Això vol dir que algú ha pensat: "Donde dije digo, digo Diego". Això sí; no sé si els forasters hauran de passar per taquilla o no per a provar l'arròs del diumenge.
__________
Jo ja sé que no podré gaudir de tot el dia, perquè em toca treballar de tarda, però miraré de pujar en processó i acudir a la missa -que, de moment, encara no fan pagar per entrar a la nostra ermita...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada